logo Hemit
En mann og en kvinne som ser på en bærbar datamaskin

Jobb med SAP i Hemit

Vi styrker vårt SAP utviklingsteam med seks nye stillinger. Ønsker du utfordringer innenfor SAP basis, utvikling, test eller forvaltning i Midt-Norges største SAP fagmiljø? Da kan du være den vi leter etter!


Vi har behov for en ytterligere styrking av et allerede veletablert SAP driftssenter for vedlikehold og utvikling av økonomi- og logistikkløsningen i Midt-Norge.

 

Avdelingen Driftssenter for logistikk og økonomi (DSLØ)​ i Hemit, har et kompetent og sammensveiset miljø som løser både funksjonelle- og tekniske utfordringer. Sammen spiller vi hverandre gode. Vi samarbeider også tett med andre avdelinger i Hemit, som er Midt-Norges største IKT-miljø.​

SAP-rekrutteringskampanje_web.jpg


For å gi brukerne våre de beste løsningene, er vi en fremoverlent SAP-kunde som tar i bruk ny funksjonalitet og teknologi tidlig – i tråd med Hemit sin langsiktige strategi.

Vi er i konstant bevegelse for å ta i bruk nye løsninger innenfor produktporteføljen i S/4 HANA, SAP NetWeaver og skyløsninger. Vi satser tungt på forenkling av brukeropplevelsen for våre 3700 brukere ved innføring av Fiori-applikasjoner som brukergrensesnitt.

SAP-rekrutteringskampanje2_web.jpg


Høres dette spennende og interessant ut? I så fall trenger vi deg på laget for å sikre den mest stabile og fremtidsrettede SAP-løsningen i Midt-Norge.

Se våre ledige stillinger:​

Bli en av oss


Som ansatt i Hemit vil du jobbe med IKT for liv og helse i et av Midt-Norges største IKT-miljø. Vi har om lag 400 ansatte fordelt på ni steder i regionen, fra Namsos i nord til Volda i sør. 

Hos oss får du karrieremuligheter om du er nyutdannet eller har lang erfaring. 
Bli med på laget!Våre kjerneverdier skal kjennetegne alle ansatte i Hemit, og danne grunnlaget for den praksisen som utøves i Hemit.

Å være kompetent innebærer at vi søker kunnskap og deler erfaringer. Vi er nysgjerrige på, og interessert i hvordan vi kan bidra til å skape pasientens helsetjeneste.

Vi ser muligheter og har tro på at vi sammen skal utvikle de beste løsningene for helsetjenesten. Det innebærer at vi tenker nytt og utfordrer dagens løsninger gjennom høyt engasjement og samarbeid.

Pålitelig betyr at vi holder det vi lover og kommuniserer underveis. Vi tar ansvar og kvalitetssikrer det vi gjør slik at vi kan levere trygge og sikre tjenester. Vi er åpne og lytter aktivt til de vi samarbeider med. 

Vi bruker et forståelig språk, opptrer vennlig og er hjelpsom. For oss er dette å være imøtekommende
Våre verdier i Hemit

Å være gode lagspillere er en svært viktig ingrediens i vårt arbeidsmiljø. Hemit er ikke bare en arbeidsplass, vi er et lag med mange ulike mennesker som spiller hverandre gode og som brenner for det vi gjør i arbeidshverdagen.  

Vi ser verdien i at lagkamerater kjenner hverandre, ikke bare på banen, men også utenfor. Blant annet har vi samlinger for alle i Hemit for å feire suksesser, sette fokus på kulturen vår og utvikle samhold.  

Vi har et bedriftsidrettslag som arrangerer alt fra cageball til helgeturer i skibakken, og på hver lokasjon har vi sosialkomiteer som krydrer hverdagen med sosiale sammenkomster. Interesser og hobbyer er det mange av, og vi kan nesten garantere en kaffepause med noen som deler dine interesserer. 

Vi lyser ut alle våre ledige stillinger i Webcruiter. For å sende inn en søknad må du registrere deg i Webcruiter, få et brukernavn og logge deg inn. Du trenger ikke logge deg inn for å se på de ledige stillingene. 

Her kan du se alle våre ledige stillinger i Webcruiter

Lønn 
Vi tilbyr gode betingelser, trygge og gode vilkår og tariffavtaler med fagforeningene i Hemit. For å rekruttere og beholde gode medarbeidere, engasjement og arbeidsinnsats tilbyr vi individuell lønnsvurdering. Målet vårt er å være konkurransedyktige og ikke lønnsledende. 

Forsikring 
Vi har følgende personalforsikringer som ivaretar de ansatte: 

  • Gruppeliv 
  • Yrkesskade/ulykke til/fra jobb 
  • Fritidsulykke 
  • Tjenestereise 


Forsikring på private reiser kan du oppnå gjennom å bruke Eurocard «kredittkort med personlig ansvar». Hemit har bedriftsavtale og betaler årsavgift for kortet som du har et personlig betalingsansvar for. KLP tilbyr også forsikring til deg som har pensjon i KLP. 


Pensjon 

Hemit har svært gode pensjonsordninger gjennom KLP. Du kan lese mer om fordelene du har i offentlige pensjonsordning her: Pensjon - KLP.no 

Offentlig tjenestepensjon er en ferdig sparegrispakke med pensjon, uføre- og etterlattepensjon. 

Du blir trukket to prosent av lønnen din og arbeidsgiver betaler inn i snitt mellom 15-20 prosent. KLP tilbyr også tjenester som bank, lån, sparing, fond og forsikring til deg som har pensjon i KLP.  


Hemit er opptatt av hver enkelt medarbeider og legger til rette for en god balanse mellom fritid og arbeid. Vi mener nøkkelen til dette er en fleksibel arbeidshverdag. Hos oss har vi kjernetid mellom klokken 09:00-14:30, vi har en total arbeidsdag på 7,5 timer med betalt lunsj, og kan tilby hjemmekontor. 


Har du små barn, vet vi at fleksibilitet er viktig. Hos oss bruker du omsorgspermisjon ved syke barn på timebasis, og ikke antall dager. Om du planlegger å få (flere) barn, betaler vi full lønn under foreldrepermisjon. Vi betaler også full lønn under sykmelding.  


Vi kan ikke love deg kurs i fluefiske eller fallskjermhopp, men vi gjør vårt ytterste for at medarbeidere i Hemit ivaretar sitt kloke hode og oppdaterer sin kompetanse for å sikre de beste helsetjenestene i Midt-Norge. Alle ansatte har kompetanseplaner som er tilpasset jobber de gjør, og vi deltar på interne og eksterne kurs, fagdager og lignende. Som ansatt hos oss kan du søke om økonomisk støtte og permisjon til etter- og videreutdanning. 

Like viktig som kurs er kompetanseutvikling og kompetansedeling i arbeidshverdagen. Å være kompetent er en av våre fire verdier som driver oss fremover slik at vi er nysgjerrig på andre, hjelpsom og deler vår kompetanse raust.

Som nyansatt i Hemit vil vi at du raskt skal føle deg som en av laget vårt. Vi har et nyansattprogram som består av en fadder, kompetanseplaner og introduksjonskurs. I Hemit har vi plass til deg som allerede har vært mange år i arbeidslivet og deg som er fersk.Sist oppdatert 16.01.2023