Hopp til innhold
logo

Møt senior IT-konsulent, Bjørn Egil Bremnes

– Givende å jobbe med noe som har samfunnsmessig betydning!

Bjørn Egil har jobbet i 20 år med IKT, og har hatt det som hobby i 30 år. Han fikk sin første PC da han var 12 år, og var den gang den eneste på skolen som hadde en.

Han har bred erfaring innen IKT, og har jobbet hovedsakelig med drift av ulike server-teknologier.
– Jeg har lite formell kompetanse, men har tatt mange kurs og sertifiseringer siden jeg startet å jobbe med IKT for 20 år siden, sier han.
 
Bjørn Egil jobber i dag i Server-gruppen i Hemit, med sikkerhet, e-postløsninger og andre sikkerhetssystemer som oppdager skadelig programvare.

– Jeg deltar i større og mindre prosjekter, både som teknisk ressurs og som rådgiver. Jeg jobber stadig med mer sikkerhet, med blant annet sårbarhetscanning av systemer og antivirusløsninger.

Bjørn Egil Bremnes photoshopped.jpg


– Hva er det beste med din jobb?

– Det er veldig varierende arbeidsoppgaver, og det er spennende å jobbe med ny teknologi. Vi har stadig spennende prosjekter og løsninger man får delta i og jobbe med. Det er givende å jobbe med noe som betyr noe for samfunnet. Og ikke minst at det er masse flinke kolleger som inspirerer meg til å gjøre en god jobb.
 
Dagen til Bjørn Egil starter med å oppdatere seg på sikkerhetstrusler og sjekke systemene.

– I forbindelse med nye løsninger, er jeg ofte med på å planlegge, designer, dokumentere og sette opp løsninger før de blir overlevert til drift. En del av tiden går også med til drift av e-postløsninger og jeg bistår også med drift og feilsøking på andre systemer. 


Sist oppdatert 30.12.2021
Fant du det du lette etter?