logo

Sommerjobb i Hemit 2024

Sommeren 2024 tilbyr vi sommerjobb til fire studenter med teknologi- eller IKT-bakgrunn. Vi samarbeider med Workation Trondheim om sommerjobb.

Våre sommerjobber

Som student hos oss får du jobbe i et teknologisk fagmiljø. Vi jobber tett med helsetjenesten for å videreutvikle morgendagens digitale helseløsninger. 

Sommeren 2024 ønsker vi fire studenter velkommen til oss for å løse to spennende utfordringer fra vår hverdag. Den ene oppgaven er for deg som vil programmere, og den andre er for deg som vil jobbe med brukervennlighet, design og implementering av nettsider. 

Søk sommerjobb her
En gruppe mennesker med hendene i været

Podcast om sommerjobb

Nysgjerrig på sommerjobb hos Hemit? Vi har laget en podcast der vi forteller om de to sommerjobbprosjektene våre. 

Hør podcast her
Ikon

Hemit er en del av næringslivsprosjektet Workation i Trondheim, som tilbyr et unikt sommerprogram for alle studentene som får jobb i de 20 deltakerbedriftene. Sommeren 2023 var vi blant annet på Høyt & Lavt klatrepark og Escape Room. Alt dette er gratis for deg som student! Dette sommerprogrammet er en god mulighet til å bli kjent med nye mennesker på tvers av bedriftene og få venner for livet. Vi og Workation skal sørge for at du får en uforglemmelig sommer her i Trondheim!

Sist oppdatert 20.10.2023