logo
Aktuelt

Aktuelt

 Aktuelle saker om IKT og helse i Hemit. 

Nyheter

 • En mann og en kvinne i røde jakker som holder et nettbrett
  14. september 2023
  – Kan ha svært viktig betydning for pasientene

  Fageksperter fra hele verden har vært involvert i den nye applikasjonen, NorAir Capture, som Hemit HF, Stiftelsen Norsk Luftambulanse og Luftambulansetjenesten i Trondheim har utviklet sammen.

 • En person i blå skjorte
  6. september 2023
  – Veldig behagelig at jobben er i boks før studietiden er over

  Student Anne Mari Farstad (36) ønsket å jobbe med teknologi og helse. Kort tid etter hun fikk praksisplass i Hemit, ble hun tilbudt fast jobb – som hun takket ja til.

 • Et par menn som ser på en dataskjerm
  1. september 2023
  Tester nytt nettverk til sykehuset på Hjelset

  Gjennom våren har prosjektet Sjukehuset Nordmøre og Romsdal (SNR) i Hemit startet med testing av systemer og tekniske installasjoner på testanlegget for det nye Software Defined Access (SDA)-nettet, som sykehuset skal bruke.

Prosjekter i Hemit

 • Personvernerklæringen for hemit.no

  Personvernerklæringen for Hemit sine nettsider handler om hvordan vi samler inn og bruker informasjon om besøkende på hemit.no.

 • Personvernerklæring - Hemit HF

  Hemit behandler en rekke personopplysninger om kontaktpersoner hos leverandører, ansatte og innleide. Denne personvernerklæringen gjelder for behandling av personopplysinger og kontaktpersoner hos leverandører og andre personer. Behandlings...

 • Personvernombud

  Personvernombudet skal ivareta personverninteressene til alle som får sine personopplysninger registrert i Hemit. Selv om personvernombudet er ansatt i Hemit, har det en faglig uavhengig stilling i sitt arbeid som ombud.

Foto: Colourbox

Sist oppdatert 01.06.2022