logo Hemit

Jobb i Hemit

I Hemit har vi en meningsfull jobb og et viktig samfunnsoppdrag. Hemit leverer fremtidsrettet teknologiske løsninger og tjenester til alle sykehus i Helse Midt-Norge. I Hemit finner du et svært godt arbeidsmiljø, gode utviklings- og karrieremuligheter og et bredt fagmiljø med høy kompetanse.

Møt ansatte i Hemit

Lurer du på hvordan det er å jobbe hos Hemit? Her kan du bli bedre kjent med våre ansatte og deres arbeidshverdag.

Møt ansatte i Hemit her
En mann som holder en kopp

Å være gode lagspillere er en svært viktig ingrediens i vårt arbeidsmiljø. Hemit er ikke bare en arbeidsplass, vi er et lag med mange ulike mennesker som spiller hverandre gode og som brenner for det vi gjør i arbeidshverdagen.  

Vi ser verdien i at lagkamerater kjenner hverandre, ikke bare på banen, men også utenfor. Blant annet har vi samlinger for alle i Hemit for å feire suksesser, sette fokus på kulturen vår og utvikle samhold.  

Vi har et bedriftsidrettslag som arrangerer alt fra cageball til helgeturer i skibakken, og på hver lokasjon har vi sosialkomiteer som krydrer hverdagen med sosiale sammenkomster. Interesser og hobbyer er det mange av, og vi kan nesten garantere en kaffepause med noen som deler dine interesserer. 

Hemit er opptatt av hver enkelt medarbeider og legger til rette for en god balanse mellom fritid og arbeid. Vi mener nøkkelen til dette er en fleksibel arbeidshverdag. Hos oss har vi kjernetid mellom klokken 09:00-14:30, vi har en total arbeidsdag på 7,5 timer med betalt lunsj, og kan tilby hjemmekontor. 


Har du små barn, vet vi at fleksibilitet er viktig. Hos oss bruker du omsorgspermisjon ved syke barn på timebasis, og ikke antall dager. Om du planlegger å få (flere) barn, betaler vi full lønn under foreldrepermisjon. Vi betaler også full lønn under sykmelding.  

 
Vi gjør vårt ytterste for at medarbeidere i Hemit ivaretar sitt kloke hode og oppdaterer sin kompetanse for å sikre de beste helsetjenestene i Midt-Norge. Alle ansatte har kompetanseplaner som er tilpasset jobber de gjør, og vi deltar på interne og eksterne kurs, fagdager og lignende. Som ansatt hos oss kan du søke om økonomisk støtte og permisjon til etter- og videreutdanning. 
 
Like viktig som kurs er kompetanseutvikling og kompetansedeling i arbeidshverdagen. Å være kompetent er en av våre fire verdier som driver oss fremover slik at vi er nysgjerrig på andre, hjelpsom og deler vår kompetanse raust.
 
Som nyansatt i Hemit vil vi at du raskt skal føle deg som en av laget vårt. Vi har et nyansattprogram som består av en fadder, kompetanseplaner og introduksjonskurs. I Hemit har vi plass til deg som allerede har vært mange år i arbeidslivet og deg som er fersk.

Lønn 
Vi tilbyr gode betingelser, trygge og gode vilkår og tariffavtaler med fagforeningene i Hemit. For å rekruttere og beholde gode medarbeidere, engasjement og arbeidsinnsats tilbyr vi individuell lønnsvurdering. Målet vårt er å være konkurransedyktige og ikke lønnsledende. 

Forsikring 
Vi har følgende personalforsikringer som ivaretar de ansatte: 

  • Gruppeliv 
  • Yrkesskade/ulykke til/fra jobb 
  • Fritidsulykke 
  • Tjenestereise 


Forsikring på private reiser kan du oppnå gjennom å bruke Eurocard «kredittkort med personlig ansvar». Hemit har bedriftsavtale og betaler årsavgift for kortet som du har et personlig betalingsansvar for. KLP tilbyr også forsikring til deg som har pensjon i KLP. 


Pensjon 

Hemit har svært gode pensjonsordninger gjennom KLP. Du kan lese mer om fordelene du har i offentlige pensjonsordning her: Pensjon - KLP.no 

Offentlig tjenestepensjon er en ferdig sparegrispakke med pensjon, uføre- og etterlattepensjon. 

Du blir trukket to prosent av lønnen din og arbeidsgiver betaler inn i snitt mellom 15-20 prosent. KLP tilbyr også tjenester som bank, lån, sparing, fond og forsikring til deg som har pensjon i KLP.  


Våre kjerneverdier skal kjennetegne alle ansatte i Hemit, og danne grunnlaget for den praksisen som utøves i Hemit.
 
Å være kompetent innebærer at vi søker kunnskap og deler erfaringer. Vi er nysgjerrige på, og interessert i hvordan vi kan bidra til å skape pasientens helsetjeneste.
 
Vi ser muligheter og har tro på at vi sammen skal utvikle de beste løsningene for helsetjenesten. Det innebærer at vi tenker nytt og utfordrer dagens løsninger gjennom høyt engasjement og samarbeid.
 
Pålitelig betyr at vi holder det vi lover og kommuniserer underveis. Vi tar ansvar og kvalitetssikrer det vi gjør slik at vi kan levere trygge og sikre tjenester. Vi er åpne og lytter aktivt til de vi samarbeider med. 
 
Vi bruker et forståelig språk, opptrer vennlig og er hjelpsom. For oss er dette å være imøtekommende.

Dette er Hemit

Bli bedre kjent med oss i Hemit og hva vi jobber med i denne korte animasjonsfilmen.
Se filmen her
Se animasjonsfilmen her
Sist oppdatert 26.03.2024