logo Hemit

Møt ansatte i Hemit

Lurer du på hvordan det er å jobbe hos Hemit? Her kan du bli bedre kjent med noen av våre ansatte.

Kristin kapret drømmejobben: – I Hemit får du tidlig ansvar

Kristin Halvorsdatter Hagen (33) har klatret i karrierestigen i Hemit. Hun fikk tidlig ansvar og tillit, som senere resulterte i at hun endte opp med drømmejobben som arkitekt.
Bli bedre kjent med Kristin her.
Kristin Halvorsdatter Hagen (33) beskriver seg selv som «nerd». Hun har alltid likt gaming, koding og musikk, og flyttet fra Hamar til Trondheim for ti år siden for å studere IT.

– Jeg lærer noe nytt hver eneste dag

Prosjektleder Karoline Busengdal (34) motiveres av det viktige samfunnsoppdraget i Hemit, og brenner mest for prosjektene med høyest nytteverdi. 
Les mer om Karoline her
En person som sitter på en stol med en bærbar datamaskin

– Blir stolt når jeg ser helseansattes frustrasjon forsvinne

Jobben til Jeevith Hegde (37) er å utvikle roboter som skal forbedre helseansatte sin arbeidshverdag. De tre siste årene har Jeevith og teamet hans spart timer tilsvarende 71 årsverk for helsearbeidere i midt-norske sykehus.
Bli bedre kjent med Jeevith
En mann som smiler til kameraet

Møt leveransekoordinator Ole Anders Strøm

- Jobben min er helt fantastisk! Jeg samarbeider med alt fra de fremste hjertekirurgene og forskerne i landet, til utviklere, testere, produkteiere, teamledere, prosjektledere og driftere.
Bli bedre kjent med Ole Anders
Portrettbilde av Ole Anders

Møt prosjektleder Ona Synnøve Meisingset

- Jeg har aldri blitt tatt imot på en så god og strukturert måte hos en arbeidsgiver før. Det er enkelt å bli kjent med folk, alle er positive. Har du spørsmål eller behov for hjelp, er det sjelden nei å få.
Bli bedre kjent med Ona Synnøve
Portrettbilde av Ona Synnøve

Møt integrasjonsutvikler Asbjørn Eidevik Østby

– Min jobb i Hemit byr på alt jeg forventer av en arbeidsplass!
Bli bedre kjent med Asbjørn
Portrettbilde av Asbjørn Eidevik Østby

- Alt dreier seg om integrasjon

Alt dreier seg om integrasjon for tiden, og vi i Hemit står midt oppe i det. Det snakkes om digitalisering og robotisering – noe som også er integrasjon. - Alle de store prosjektene i Helse Midt-Norge har store integrasjonsbehov, så vi har veldig mye spennende foran oss i årene som kommer. Hemit er en veldig god arbeidsplass, med et solid fagmiljø og et arbeidsmiljø i verdensklasse, sier Frode.
Bli bedre kjent med Frode
Portrettbilde av løsningsarkitekt Frode Jünge


Sist oppdatert 15.12.2023