logo Hemit

- Alt dreier seg om integrasjon

– Alle de store prosjektene i Helse Midt-Norge har behov for integrasjonskompetanse. Vi har veldig mye spennende foran oss i årene som kommer, sier løsningsarkitekt Frode Jünge.

Som løsningsarkitekt bidrar Frode inn i flere prosjekter og oppdrag med rådgivning og design på integrasjonsløsninger. 

– Vi sørger for at disse er i tråd med Helse Midt-Norges strategier og retningslinjer. I tillegg har vi et ansvar for å holde oss oppdatert på teknologien på integrasjonsløsninger. Utviklingen går fort, og vi må alltid tenke på fornying av både teknologi og måten vi jobber på, sier han. 

Frode ble ansatt i Hemit i 2006, og har siden den gang hatt flere ulike roller. Han startet som kundeansvarlig, og har også jobbet som tjenesteansvarlig, prosjektleder og utvikler. 

Portrettbilde av løsningsarkitekt Frode Jünge


Et arbeidsmiljø i verdensklasse

– Alt dreier seg om integrasjon for tiden, og vi i Hemit står midt oppe i det. Det snakkes om digitalisering og robotisering – noe som også er integrasjon. Alle de store prosjektene i Helse Midt-Norge har store integrasjonsbehov, så vi har veldig mye spennende foran oss i årene som kommer. Hemit er en veldig god arbeidsplass, med et solid fagmiljø og et arbeidsmiljø i verdensklasse, sier Frode.

I integrasjonsgruppa starter alltid dagen med et standup-møte, hvor alle gir en kort status og tar opp behov for bistand fra andre. 

– Vi jobber med prosjektoppgaver, analyse av løsninger, kravstilling, rådgivning og dokumentasjon. Jeg jobber også sammen med tilsvarende ressurser i de andre helseregionene, sier han. 

Sist oppdatert 09.03.2023