logo Hemit

Møt leveransekoordinator Ole Anders Strøm

- Jobben min er helt fantastisk! Jeg samarbeider med alt fra de fremste hjertekirurgene og forskerne i landet, til utviklere, testere, produkteiere, teamledere, prosjektledere og driftere.

Ole Anders Strøm

Ole Anders ble ansatt i Hemit i 2011. 


Han var på den tiden programmerer/utvikler, og hadde gått mer over til testfaget. Hemit var på den tiden i startgropen med å profesjonalisere testearbeidet på systemutvikleravdelingen, og søkte derfor etter en smidig-tester. 

– Alt stemte med utlysningsteksten og det jeg hadde lyst til å jobbe med. Jeg kunne da bli med å bygge opp den testfaglige delen av avdelingen helt fra start. De drev med et utrolig spennende og ikke minst viktig fagfelt, som var, og fortsatt er av stor interesse, sier Ole Anders. 

Siden Ole Anders startet har han fått et godt innblikk i helsevesenet og hverdagen til helsearbeiderne, og forstår bedre hvordan den henger sammen med IKT. De jobber også med flere nasjonale løsninger og får muligheten til samarbeide med alle helseregionene. 

- Jobben min er helt fantastisk! Jeg samarbeider med alt fra de fremste hjertekirurgene og forskerne i landet, til utviklere, testere, produkteiere, teamledere, prosjektledere og driftere.
Vi samarbeider og diskuterer hvordan vi kan gjennomføre våre planer og oppgaver slik at både brukere og pasienter blir ivaretatt så sømløst som mulig, sier han. 

Ole Anders sin oppgave som leveransekoordinator er at korrekt programvare blir levert til riktig miljø til avtalt tid med riktige ressurser involvert - det vil si alt fra klinikere til it-driftspersonell. 

- Jeg blir svært motivert av å jobbe med de Nasjonale kvalitetsregistrene våre som direkte er med på å forbedre og faktisk endre pasientbehandlingen. Dette gir meg en «drive» til å yte det som kreves og mere til. Vil også nevne alle mine fantastiske kolleger som alltid stiller opp for å få levert våre løsninger helt ut til produksjon. Vi jobber alltid mot et felles mål - livsviktig IKT.

Viktig å snakke et språk alle forstår

Ole Anders er utdannet ingeniør innenfor datateknikk. Han har jobbet som Software-utvikler, webutvikler, applikasjonsingeniør og tester innenfor olje, gass, bank, energi, kommune og shipping, både fra privat og offentlig sektor.

- Hele min erfaring fra systemutvikling er jo spesielt viktig i en jobb der kjennskap om utfordringene til både kunde og utvikler er viktig, og samspillet dem imellom. I min oppgave som leveransekoordinator kreves det at jeg skjønner hvordan man utvikler programvare om hvordan smidig utvikling gjennomføres. Det er masse logistikk, og det er mange løse tråder som må samles når det er såpass mange som er involvert i en leveranse. Det hjelper at man er interessert i å snakke med folk og at man ikke gi seg før alt er på plass. Det er i tillegg meget viktig at man snakker et språk alle forstår.

Gode fasiliteter

Ole Anders opplever at det er høy kompetanse, både faglig og sosialt på Hemit. Alle jobber på samme lag og stiller opp for sine kolleger uansett problemstilling.  Han føler seg heldig som får jobbe med flere forskjellige deler av organisasjonen og blir kjent med masse nye folk hele tiden. 

Ole Anders vil også fremheve noen av de gode fasilitetene på Hemit : 
- Det er veldig hyggelig å komme på jobb i moderne lokaler, hyggelige kolleger og god kaffe. Hemit tilrettelegger også for jobbsyklister, med egen sykkelparkering i kjelleren, samt at det utføres sykkelservice er par ganger i året. Vi har til og med eget håndkle-hotell, sier han og fortsetter:

- I tillegg har vi eget bedriftsidrettslag «Hemit BIL», hvor man kan være med på blant annet fotball, løping, fjellturer, styrketrening, yoga og andre aktiviteter. Dette gjør at jeg holder meg i form og blir mer skjerpet, pluss at man blir kjent med kollegene på en litt annen måte enn å samarbeide på et prosjekt.​
Sist oppdatert 26.11.2021