logo Hemit

Møt prosjektleder Ona Synnøve Meisingset

- Jeg har aldri blitt tatt imot på en så god og strukturert måte hos en arbeidsgiver før. Det er enkelt å bli kjent med folk, alle er positive. Har du spørsmål eller behov for hjelp, er det sjelden nei å få. 

Ona Synnøve Meisingset

 

 

Ona ble ansatt som prosjektleder i oktober 2019.

 
Ona er en person som er nysgjerrig og engasjert av natur. Det innebærer at det er viktig for henne å ha det gøy på jobb, samtidig som hun verdsetter å jobbe for en arbeidsgiver som har et samfunnsoppdrag. Hun kjente seg moden for nye utfordringer, og var på jakt etter noe nytt som kunne trigge henne. Allerede i intervjuet ble hun forespeilet å være prosjektleder for et nytt AMK-system, noe som hørtes så spennende ut at hun måtte takke ja til stillingen. 
 
- I stillingen min får jeg får spennende arbeidsoppgaver, og får lov til å være med å påvirke. Gjennom oppgavene jeg har fått har jeg begynt å bli kjent både regionalt og nasjonalt. Jeg møter veldig mange flinke og hyggelige folk, sier Ona. 
 

Erfaring fra ulike bransjer

Ona har bakgrunn som ingeniør, og har tidligere jobbet for Nortura hvor hun hun var ansatt i 11 år. Hun har også vært mange år i Energibransjen, og noen år innen metallurgi. Hun har jobbet med alt fra porteføljeforvaltning og kunderådgivning til endringsledelse.
 
- Jeg liker veldig godt å jobbe med prosjekter, og trives best i grensesnittet mellom organisasjon, brukere og IKT. Jeg synes det er veldig moro å bli kjent med fagområdene, prøve å forstå hvordan de jobber og hva det er som er viktig for akkurat dem, sier hun og fortsetter: 
 
- Når vi tar i bruk nye løsninger, så må vi jobbe på en annen måte enn vi gjorde tidligere. Det tekniske finner vi alltid en løsning på, men vi må vi ha like stort fokus på hvordan vi jobber. Dette krever at et prosjekt har en tett og åpen dialog med ledelse og brukere slik at de er med på reisen fra der vi er til dit vi skal. Vi må sammen blir enige om hva vi ønsker å oppnå og arbeide sammen for å komme dit. 
Og når vi lykkes med dette, da er det særdeles artig!​​Sist oppdatert 20.12.2023